Привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці своїми словами, українською мовою


Привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці своїми словами, українською мовою

У день народження бажаю, щоб все було на відмінно! Щоб якщо кар'єра — успішна, якщо зарплата — то пристойна, якщо друзі, то вірні, якщо родина міцна. Якщо коньяк — то з витримкою, автомобіль — новий, відпочинок — найактивніший. І нехай птах удачі завжди кружляє біля тебе!

***

Для нашої колеги ми сьогодні підготували справжню урочисту промову, адже в такий день формальними привітаннями обійтися не можна. Що побажати тобі, наша рідна і дорога? Будь щаслива. Адже саме це так важливо для жінки. Нехай твої очі світяться тільки від любові такою величезною і щирої, яку тобі щодня буде дарувати твій улюблений чоловік. Нехай твої діти змушують маму пишатися собою і самі пишаються їй. Ти гідна всіх благ, які тільки можна придумати. Нехай у тебе буде натхнення для щоденної роботи, а ще й буде час, щоб повноцінно відпочити зі своєю родиною і друзями. Завжди пам'ятай, що ти чудова, добра, чесна, щира. Залишайся такою все життя, з днем народження!

***

Привітати з Іменинами дорогу нашу співробітницю одна з найбільш важливих, а головне, натхненних місій! Адже наш невеликий, але багатогранний колектив без цього товариського і непомірно добродушного людини просто купка окремих дивних деталей! Ви не просто з'єднують наші душі, Ви невпинно сплетаете воєдино наші прагнення на користь загальній нелегкій справі, даючи кожному з нас міцну основу для успішної самореалізації та накопичення найбільш корисних і деколи необхідних умінь! Кожен у цей чарівний і хвилюючий день бажає подякувати Вас і побажати, щоб у вашій неосяжної душі завжди цвіли доброзичливість, щира чуйність і справедливість, адже це не просто ваша чеснота, в цьому вся Ви!

***

Колега, вітаємо тебе з цим прекрасним святом, нехай вдома тебе чекає віддана, любляча дружина і здорові діти, на роботі – реалізація в обраному напрямку, і нехай завжди буде з ким поділитися успіхами.

***

Вітаємо добру, чуйну жінку, відмінну працівницю, чудову колегу! Бажаємо, щоб життя ніколи не було недоліку ні в грошах, ні благополуччя, ні в любові. Нехай будинок завжди буде повною чашею, нехай достаток на Вас сиплеться як з рогу достатку, а успіх завжди стоїть за плечем. Бажаємо море позитиву, океан щастя і бурхливу річку радості. З днем народження!

***

У день народження бажаю, щоб все було на відмінно. Щоб якщо кар'єра — успішна, якщо зарплата — то пристойна, якщо друзі, то вірні, якщо родина міцна. Якщо коньяк — то з витримкою, якщо автомобіль новий, якщо на відпочинок — то самий активний. І нехай птах удачі завжди кружляє біля тебе!

***

Приголомшливу жінку, кохану колегу, вітаємо з днем народження! Бажаємо — багато радості і особистого щастя. Масу вільного часу, успіхів у будь-якому стартапі, благополуччя в справах і родинному колі. Розвивайся і добивайся приголомшливих результатів, посміхайся і випромінюй щастя!

***

Ось і настав цей довгоочікуваний для тебе, зворушливий для батьків і радісний для колег твоїх днів! Улюблена моя подруга, колега, красива жінка і вірний товариш, з Днем Народження тебе! З днем, який додав теоретично тобі років життя, а практично - океан щасливих моментів, море кар'єрних досягнень, і вируючу від перемог річку емоцій! Я хочу начаклувати тобі великих відкриттів, творчих знахідок, супутньої удачі і неймовірного везіння у всіх починаннях! Нехай незрівнянне майстерність і неоціненний досвід кріплять твій потенціал і реалізують твої безмежні можливості! Люби міцно і будь щиро люблять, нехай тепло і турбота в твоїй родині буде основним фундаментом твоєї успішності в трудового життя! Хотілося б побажати весь час рухатися вперед семимильними кроками і не озиратися назад! З Днем Народження, соратниця!

***

Нехай подвиг трудовий оцінений буде у віках і дарує життя творчий політ. Оплата радує гаманець і банківські рахунки. Світ крутиться від щастя у твоїх очах, світлий мить дня народження обіймає і носить на руках любові!

***

Сьогодні відзначає знаменну дату свого життя наша вельмишановна колега і чарівною душі людина! Прийміть наші вітання від всього штату співробітників на чолі з начальством! Ми вас дуже цінуємо і хочемо побажати відчувати нашу підтримку і повагу! У житті не існує незначних моментів, і ми вам бажаємо цінувати кожну мить життя! Бажаємо вам невпинного наближення до наміченої мети і ваших заповітних мрій! Нехай ваша улюблена робота вдало поєднується з хорошим відпочинком! Нехай ваші стосунки в колективі будуть такими ж теплими, як у родинному колі! Бажаємо, щоб доля не ховала від вас щасливий випадок, а легко підносила вдалі можливості його спіймати! Нехай на душі у вас буде світло, легко і з усмішкою! Живіть на позитиві і впускайте у своє свідомість думки про невдачу! Легкого життя вам, колего!

***

Привітати Вас, шановна нами колега, з Днем вашого Народження вельми приємна для мене місія, адже ми з Вами стільки незабутніх і не завжди вдалих в глобальному сенсі років працювали над загальним благом, давали можливість повноцінно проявити себе молодим і перспективним співробітникам, ставили їм протекцію у міру власних сил! Тому в цей дивовижний для всіх свято хочу побажати Вам неубывающего професійного успіху, невгамовної вдачі і найвірніших життєвих рішень! Нехай ваша барвиста життя наповнюється з кожним днем справжнім жіночим щирим щастям, а вселенські зірки висвітлюють навіть у найтемніші дні на перший погляд нелегкий шлях і надають вашій душі безмежних сил!

***

Шановний колега! Сердечно вітаємо вас із Днем народження й від усього колективу бажаємо Вам успіхів на роботі і удачі в справах, миру і спокою в сім'ї! А ще хочемо Вам побажати міцного здоров'я, багато сил, щастя і тепла!

***

Шановний і дорогий колего! Щиро вітаємо Вас із Днем народження! Бажаємо міцного здоров'я, терпіння, сил, мудрості на роботі і вдома! Будьте завжди в позитивному настрої з посмішкою на обличчі! Вірних і надійних друзів, і колег! Добра і миру!

***

Нехай в цей чудовий день та завжди у твоєму житті буде все тільки прекрасним: погода, кар'єра, особисте життя, стосунки з друзями! У такий чарівною і красивою жінки просто не може бути інакше! Ми бажаємо тобі процвітання і щастя, здоров'я і гармонії у всьому, відмінного настрою на роботі і в колі близьких людей. Пам'ятай, що в світі є вірні і віддані тобі люди, які завжди зрозуміють і підтримають!

***

На роботу ми йдемо, як на свято. Так приємно спілкуватися з колегою, який завжди зрозуміє тебе і допоможе, а у важку хвилину завжди підставить своє плече, дасть слушну пораду. І нехай велика різниця у віці, але на роботі вона зовсім не відчувається, всі рівні. І в цьому велика Ваша заслуга, наш шановний колега. Сьогодні Ви відзначаєте день народження. Нехай Ваш особистий свято подарує Вам багато радості та чудового настрою. Нехай Ваше життя тече, як повна річка, і нехай тільки хороші люди зустрічаються Вам на шляху.

***

Дорога колего! Вітаю з днем народження, бажаю, щоб робота приносила радість. Ми всі тебе дуже любимо і цінуємо. Залишайся завжди собою, будь щаслива і кохана. Нехай ангел — хоронитель береже тебе від бід і образ!

***

Колега! Вітаю тебе з днем народження! Бажаю багато сил, яких вистачить не тільки на роботу, але і на головні для тебе речі; теплих слів і компліментів, які ти заслуговуєш і просування в кар'єрі. Продовжуй бути такою ж милою, доброзичливою і красивою!

***

Колега! Сьогодні наш дружний колектив вітає Вас з днем народження! І нехай Ваш шарм ніколи не покине Вас! Дерзайте – і все вийде, прагніть – і досягнете, будьте терплячими – і у відповідь отримаєте доброту, будьте ніжними – і будете коханими! Будьте щасливі, наш ангел-охоронець!

***

Ми цінуємо Вас за Ваш життєвий досвід, за Ваш професіоналізм, за вміння спілкуватися з людьми. Дорогий колега, щиро вітаємо Вас із найпрекраснішим святом, днем Вашого народження. Всі найкрасивіші квіти і найтепліші слова сьогодні тільки Вам, наш поважний і шанований усіма колега. Бажаємо Вам міцного здоров'я, величезного щастя і удачі у всьому. Нехай Вас цінують і поважають, нехай беруть з Вас приклад. Всіх благ земних Вам, достатку, родинного затишку і тепла. Нехай удача пропишеться у Вашому домі завжди.

***

Як чудово зібратися всім колективом за такого чудового приводу, як День народження улюбленої нами всіма колеги! Краси бажати не станемо – Ви і так прекрасні! Бажаємо Вам міцного здоров'я, удачі, яка буде супроводжувати у всьому. І хай збудуться всі Ваші мрії – навіть найменші!

***

Вітаємо добру, щиру, чудову жінку! Порхай — як метелик, квітни — як троянда навесні, сяй — як сонце. Ти прекрасна, витончена і завжди неперевершена! Ти для нас – джерело тепла і світла, ти приносиш в наше життя радість і надію. Залишайся завжди такою ж життєрадісною, енергійною, з молодою душею!

***

З Днем Народження сьогодні наш чесний, дружний і доблесний колектив вітає не тільки чудового співробітника, але і прекрасну представницю жіночої статі! Бажаємо, щоб щодня життя була багата не тільки душевною красою, але і красою навколишньої природи! Хай дні будуть сповнені приємними, цікавими моментами, ночі будуть сповнені романтики і пристрасті, будні будуть наповнювати життя професійними досягненнями, а вихідні - дарувати масу приємних зустрічей і прогулянок. Наш колектив дуже радий, що в нашій команді є такий, надзвичайно старанний, працьовитий і відповідальний чоловік. Хай здоров'я міцніє, а кар'єрне зростання, стрімко йде вгору. Нехай всі нездійснені бажання, поставлені цілі і заповітні мрії здійсняться! Нехай друзі, рідні і дорогі Вашому серцю люди, будуть поруч не тільки в День Народження, але і всі 12 місяців і 365 днів у році!

***

Чудову мою колегу з днем народження. Бажаю легкої і простий роботи, успішної діяльності і великих перемог, безсумнівною удачі і світлого щастя, міцного кохання і чудових моментів життя.

***

Нехай ваше життя наповнюється новими незабутніми враженнями, радісними подіями і чарівними миттєвостями, які зроблять вас по-справжньому щасливою, адже ви цього варті. З днем Народження!

***

Сила і влада, порядність і краса, сміливість і відвага, які якості потрібні справжньому чоловікові? У тебе це природний склад, все так лаконічно поєднується в одній людині. Тому хочу побажати тобі лише щастя і успіхів у кар'єрі! Вітаю!

***

Вітаю з днем народження мого чудового колегу, доброго і милого чоловіка. Нехай в житті буде щастя та кохання, нехай у справах супроводжує удача і везіння, нехай робота приносить достаток і успіх, нехай кожен день проходить весело і насичено.

***

Базіка, жартівник, улюбленець! Наш згуртований колектив душевно і радісно вітає тебе зі славним днем народження! Нехай легкий характер дозволить і далі жити азартно, і відчувати себе щасливим улюбленцем долі.

***

Розділити цей прекрасний і напрочуд теплий день всім нам особливо приємно і хвилююче, адже сьогодні не просто День Народження нашої колеги, це Іменини нашої незамінною і шановної колеги. За стільки важких, але приємно плідних років в одному колективі кожен з нас відкрив багато нового, дивно неповторного один одного! Наш робочий колектив не тільки успішно притерся один до одного, він проріс плідними корінням і привів до налагодженої і успішної роботи! Тому привітати Вас нам особливо приємно! Ми хочемо від нашого різнопланового, але такого згуртованого колективу побажати Вам тільки самих ясних і насичених світанків, найбільш неповторно успішних днів та найбільш терпких, по-жіночому успішних вечорів!

***

З днем народження, колега! В цей прекрасний день, дозвольте побажати Вам тепла, благополуччя в сім'ї, домашнього затишку. Досягнення поставлених цілей в роботі і в житті. Нехай життя ллється рікою невичерпною енергією світла, здоров'я і добра до Вашого серця!

***

Мила, добра наша колега, дозвольте від імені усього колективу привітати Вас з днем народження. Бажаємо Вам щастя і любові, міцного здоров'я на довгі роки. Нехай гарний настрій ніколи не покидає Вас. Нехай Ваші плани втілюються день за днем. Будьте завжди оптимістичні і впевнені в собі. Нехай Ваша сім'я любить і оберігає Вас. Гарної Вам зарплати, пошани і поваги і всього самого найкращого. Нехай хороші новини завжди Вас приємно дивують. Усіх земних благ Вам і родинного тепла.

***

Колега, з днем народження! В цей чудовий день на світ з'явилася дивна жінка: чарівна, тендітна і ніжна. Проте, в душі ти справжня тигриця, готова захищати свої права і відстоювати інтереси. Від усього колективу зичимо щастя в особистому житті та успіхів у справах. Кажуть, що робота повинна приносити задоволення. Ми бажаємо тобі тільки радісних робочих днів, світлої погоди та гарного настрою. Яскравих буднів і не менш яскравих вихідних. Знай, що на роботі тебе цінують і поважають. Найкращі побажання від усієї душі!

***

З днем народження, колега. Бажаю крокувати в ногу з часом успіху і великих досягнень, бажаю не знати поразок у діяльності і труднощів у житті. Нехай завжди вдається досягати всіх цілей, нехай у всіх напрямках супроводжує успіх, достаток і любов.

***

З днем народження, колега. Від душі бажаю поваги соратників по роботі, шанобливого ставлення начальства, прихильності від долі, любові і розуміння дорогих людей, різнобічних успіхів діяльності та багатогранності щастя в житті.

***

Джерело: happybirthday.co.ua

Коментарі