Привітання з днем народження жінці у прозі

Бажаю море задоволення, іскристого настрою і позаземного польоту душі в твій день народження!

***

Зараз повз пролітав лелека і просив передавати привіти і гору поздоровлень найчарівнішою дамі на світлі. Приєднуюся до нього - з днем ​​народження, дорога моя!

***

Від щирого серця вітаю тебе! Бажаю тобі здоров'я і щастя! Щоб в житті і в роботі тобі супроводжувала удача!

***

Зі святом твоєї появи, улюблена. Я, ймовірно, найщасливіший і щасливий з живуть на цій планеті, адже багатьом доводиться шукати і цілувати жаб, а мені ж дісталася відразу принцеса!

***

Від душі тобі - удачі, світлих років, теплоти, благополуччя, достатку! Дні твої повні нехай будять красою, щастям, ніжністю, чудовими квітками! У житті найпрекраснішого бажаю!

***

З Днем народження! Бажаю сімейного благополуччя, затишку і домашнього тепла, сприятливої ​​атмосфери і гармонії.

***

Бажаю тобі відмінних презентацій і приємних кульмінацій, бажаю дорогих автомобілів і делікатесів на столі. Від кожного дня отримуй задоволення. З Днем народження!

***

Нехай добрий художник розфарбовує твоє життя лише світлими фарбами, а дні приносять враження, які хочеться згадувати. З Днем народження!

***

Нехай життя буде як злітна смуга: тільки вгору, тільки вперед без катастроф і потрясінь! Я знаю, ти досягнеш всього задуманого! Удачі в справах, чудового настрою, гармонії і щастя!

***

Ти настільки чудовий і світла людина, що мені залишається тільки побажати, щоб ти залишалася все такою ж завзятою, симпатичною, розуміє, турботливою і енергійною!

***

Бажаємо мудрості, доброти, щедрості. Щоб здоров'я не давало збоїв. Щоб настрій завжди було на висоті. У сім'ї нехай будуть тепло і затишок.

***

від усієїЩиро вітаю тебе з днем ​​народження. Хочу побажати радості, терпіння, любові, щастя, сонячного настрою. Нехай завжди збуваються мрії. Залишайся завжди такою ж красивою.

***

Мілою іменинниці бажаємо фантастичних досягнень на життєвій магістралі. Нехай пейзажі вздовж її рівного шляху радують тебе неповторним багатоцвіттям здійснених бажань і вершинами перемог!

***

З Днем народження! Нехай в житті буде багато радості і світла, усмішок і душевного тепла. Хочу побажати, щоб у тебе в душі завжди співали птахи, а виглядала ти як молода весна.

***

Чарівна іменинниця, цей блискучий свято, як новий виток твого життєвого клубка! Нехай буде він пліток з Рівного золотих ниток, щоб виключити найменші перепони в реалізації твоїх бажань!

***

Сьогодні салон краси буде засліплений після твого відвідування, адже в свій день ти найпрекрасніша, а для мене ти прекрасна завжди. Зі святом, кохана.

***

У День народження я бажаю тобі море щастя, сміху, радості і веселощів! Нехай тебе завжди оточують люблячі люди і вірні друзі, нехай удача та везіння супроводжують в усіх справах.

***

Зірка на небі, що виконує бажання - це та дещиця, яку Ви заслуговуєте. Нехай Ваша краса подібно цій зірці сяє дуже довго і чарівно! І з кожним днем ​​мрії нехай дивно швидко виконуються!

***

Шановна Леді, прийміть щирі вітання в день Вашого народження! Дозвольте побажати Вам бадьорості духу, фортеці тіла і легкості душі. Нехай ніщо не затьмарює Ваш світлий життєрадісний лик!

***

Бог нагородив індійку працьовитістю, африканка - пристрастю, француженку - пікантність, німкеню - хазяйновитістю, американку - діловитістю. А в тебе всі ці якості вже є. Тому що ти найкраща!

***

З Днем народження! Вітаю! Ти красива і молода! Насолоджуйся пишнотою життя, бережи і цінуй те, що маєш! Живи на повну котушку, не відмовляючи собі ні в чому!

***

З Днем народження! Жіночого щастя Вам і здоров'я. Щоб у завжди справах Вас супроводжували удача, везіння і підтримка від рідних і близьких.

***

Вітаю з днем ​​народження найпрекраснішу жінку на світі! Все, що у мене є і навіть більше я дарую сьогодні тобі! З Днем народження, кохана!

***

Прекрасної жінки в її день народження я присвячую рядки найтепліших і добрих побажань. Нехай буде життя повне краси і чудес, нехай в серці дзвенить голос щастя, а на душі завжди буде легко і весело.

***

Нехай хвилини радості і відпочинку подарують серцю безтурботність і відраду, забарвлять життя в яскраві фарби, а щастя, немов музика, звучить в душі!

***

Зі святом! Нехай краса не в'яне, сім'я міцніє, здоров'я додається. Бажаю виконання задуманих планів і досягнення цілей. Нехай життя грає яскравими фарбами і приносить щастя.

***

Ми живемо у величезній чарівному світі. Він на стільки безмежний і яскравий, що протягом вічності можна знаходити в ньому щось нове. Бажаю, щоб ти пізнала себе, як цілий світ, а світ, як саму себе.

***

У День Народження звучить багато хороших слів і побажань. Так нехай же вони доходять до неба і повертаються до тебе маленькими і великими радощами, крупинками щастя і купою матеріальних благ!

***

Я хочу привітати тебе з твоїм днем ​​народження! І хочу побажати, щоб ти залишалася такою ж яскравою і красивою, і щоб вік був для тебе всього лише цифрою, багато радості і удачі!

***

Нехай збудуться всі надії і бажання, перетворивши життя в справжню казку! З Днем Народження, найдобріша і чарівна жінка на Землі!

***

Сьогодні дуже важливий, довгоочікуваний день. Нехай компліменти щодня гріють твої вуха. Хочу, щоб у тебе ніколи не бракувало енергії. Завжди будь такою ж доброю, працьовитою і чарівною як зараз.

***

Вітаю! Бажаю не втрачати свою неповторність і родзинку! Щастя, любові і здоров'я тобі, веселого свята, квітів, подарунків, уваги! Нехай твоє життя буде яскрава, красива і романтична!

***

З Днем народження! Нехай всі твої задуми і бажання виконуються за першим бажанням! Любові, успіху, здоров'я, позитивних моментів, щастя і відсутності перешкод на шляху!

***

Я бажаю щастя тобі в цьому світі великому, нехай завжди буде посмішка в твоєму обличчі, нехай завжди буде поруч найдорожчі тобі друзі. Будь завжди щаслива.

***

Вітаю з днем ​​народження. Хочу побажати не просто любові, а любові з великої літери. Щоб вона була взаємною і чистої, красивої і без всяких сумнівів, щоб твоя любов обов'язково була щасливою.

***

Вітаємо з Днем народження! Бажаємо здоров'я, удачі, любові, везіння, миру, добра, усмішок, благополуччя. Нехай всі мрії здійснюються. Нехай життя буде довгим і гладкою, повної яскравих подій!

***

Бажаю простого жіночого щастя, щоб любити всім серцем і самої - бути коханою! Нехай тебе оточують тільки найближчі люди, готові підтримати в будь-якій ситуації!

***

Нехай життя стане довгою подорожжю, повним пригод і відкриттів, кожен день обіцяє свято, а ніч - чарівну казку! З Днем народження!

***

Нехай найпрекрасніші і яскраві сни, які ти бачила у своєму житті, почнуть збуватися з сьогоднішнього дня, щоб принести в твоє життя реальну казку, яка, на відміну від сну, не закінчиться.

***

Будь щасливою, будь коханої, будь бажаною, будь мудрою і самої, найкрасивішою. З Днем народження.

***

Хвилюється сьогодні небо, збилися з ніг листоноші, спорожніли квіткові магазини. Все тому, що сьогодні ти з'явилася на світ.

***

У день народження бажаю легкості почуттів, душевної бадьорості, ясності думок і яскравих позитивних відчуттів. Нехай життєва енергія допоможе досягти найнеймовірніших задумів.

Джерело: http://vitannya.com/krasivi-privitannya-zhintsi-z-dnem-narodzhennya-svoyimi-slovami/

Коментарі