Привітання з днем народження начальника, чоловікові, жінці в прозі, українською мовою


Привітання з днем народження начальника, чоловікові, жінці в прозі, українською мовою

Шановний начальник, прийміть щирі вітання на честь свого дня народження. Нехай міцне здоров'я, оптимізм і сила духу приведуть Вас до правильного успіху. Бажаю поваги оточуючих і любові рідних, успіхів на роботі та сімейного благополуччя, надійних друзів і стабільного достатку.

***

Бажаємо Вам бути щасливою завжди, бажаємо, щоб Вас не старили року, бажаємо, щоб юність в серці співала, бажаємо, щоб просто вирішувалися всі Ваші проблеми! Нехай наша мила начальниця, Вам допомагають досягати фірми процвітання наші руки, нехай наші серця вічно стукають в такт Вашому серцю! З днем народження Вас! Ми Вас поважаємо, любимо, цінуємо!

***

Прекрасну жінку і чудову начальницю вітаю з днем народження. Бажаю завжди поєднувати неймовірну красу і суворість характеру, доброту душі і серйозність намірів, старанну роботу і чудовий відпочинок, впевненість в собі і ніжні почуття до близьких людей.

***

Хто тут людьми керує справами різними рулить, відповідь дасть кожному на питання? Ну звичайно, наша леді-бос. З днем народження Вас вітаєм, успіхів і процвітання бажаємо, щастя в житті особистому, і нехай буде все і завжди відмінно.

***

У ваш день народження хочемо побажати якнайшвидшого виконання всього задуманого! Щоб у роботі та особистому житті не було негативу, а лише світлі спогади. Головне бути здоровим і щасливим, і щоб ви не робили від усього отримувати задоволення. Радості та душевної рівноваги на всі часи!

***

Начальник! Нехай цей ваш День Народження пройде чарівним чином, нехай радість і щастя будуть особливими сьогодні! Ми раді з вами познайомитися, з такою силою, з такою силою, з таким характером! Ми сподіваємося, що станемо партнерами по бізнесу та друзями на довгі, довгі роки! Хочемо, щоб ви були здорові, хочемо, щоб була здорова ваша сім'я, знаємо, що всього іншого ви досягнете самі! Бачимо, яким красивим і дорогоцінним президентом ви станете! Ніколи не звертайте зі свого шляху, ніколи не впадайте у відчай, адже відчай для слабаків! Спасибі за те, що ми зустрілися, ми знаємо, що ваш наступний День Народження ми будемо відзначати теж разом! Дякуємо за вашу віру в колектив і це справа, дякую за саратничество і бойовий дух! Я безмірно віримо в вас, і в той велич, яке подарує нам наш бізнес за нашу працю!

***

З іменинами, начальниця! Всього вам самого доброго і прекрасного, самого сонячного дня народження, самого сяючого сонця, найвідданіших друзів, самих теплих посмішок, найспекотніших побажань, найприємніших зізнань, самого феєричного щастя, самої неймовірної радості, самого приголомшливого успіху.

***

Вже дуже довгі роки нашою організацією керує блискучий фахівець, справжній професіонал своєї справи – наш шановний (ім'я, по батькові). Від імені всіх наших численних співробітників ми смішимо від всього серця привітати вас з днем народження. Для нас велика честь працювати під вашим керівництвом. Ваша компанія вже довгі роки є визнаним авторитетом у сфері бізнесу і маркетингу, і дуже багато людей прагнуть потрапити до вас на роботу. Нам випала така можливість, тому намагаємося не просто грамотно виконувати свої обов'язки, але вчитися у вас чогось нового кожен день. Ви – визнаний професіонал, який виростив багатьох молодих фахівців. Ми бажаємо вам довгих років життя та трудової діяльності, міцного здоров'я та удачі.

***

У цей радісний день хочемо вам від душі побажати удачі у всіх справах, щастя і рівноваги в душі! Нехай перед вами з легкістю відчиняються всі двері до успіху!

***

Вітаємо нашу улюблену начальницю з її майбутнім днем народження. ...(Ім'я, по батькові), ми безмірно вдячні вам за надану можливість працювати разом з вами і разом йти до поставлених цілей. Ми бажаємо вам тільки найкраще і позитивне. Нехай жодна біда не торкнеться вас або вашу родину, нехай у вашому домі оселяться щастя, благополуччя, взаєморозуміння і, звичайно, достаток. Ну а ми постараємося радувати вас новими вдалими проектами, успішними презентаціями та виграними конкурсами. Ваш приклад надихає нас все більше і більше працювати над собою, щоб домогтися таких же результатів. З днем народження вас! Залишайтеся завжди такою ж красивою, мудрою, терплячою і справедливою.

***

Це короткі і не дуже привітання з днем народження керівникові чоловікові своїми словами. Кожному керівнику у свій день народження приємно чути добрі слова від колег. Сподіваємося, що з керівником вам пощастило і всі слова будуть йти від чистого і щирого серця.

***

Дорога моя начальниця, з днем народження! Нехай ваші вуха завжди радує дзвінкий сміх дітей у вашому домі. Нехай ваші очі завжди сяють від посмішок рідних, а серце прискорено б'ється від кохання чоловіка. Бажаю завжди бути поруч з близькими і рідними людьми. Нехай ваше життя буде наповнене світлом і миром.

***

Бажаємо, щоб всі щаблі вашого сходження були успішними, цілі — високими, перемоги — блискучими!

***

Шановний керівник! Від нашого великого, дружного, веселого колективу прийміть слова вітань з важливою датою у вашому житті – день Народження! За цей час, що ми працюємо з вами, життя колективу відкрилася з нового ракурсу, змінилося ставлення до роботи! Вами приємно розмовляти, дуже корисно слухати ваші поради, ви позитивно дієте абсолютно на всіх співробітників, ви несете блиск успіху і сяйво перемоги! Навіть не описати словами, скільки подій, емоцій, радості сталося за час вашого керівництва! Бажаємо вам більше посміхатися, ділиться досвідом і надихати! В нашому житті ви з'явилися несподівано, і ця несподіванка одна з позитивних! Бажаю вам свободи від сумнівів! Ви у нас такий молодець, і ми знаємо, що з вашим завзяттям і підходом до роботи, ви досягнете багато чого! Високих професійних здобутків вам!

***

Наш дорогий начальник, з Днем народження! Ви — справжній капітан корабля своєї долі. Бравий — в сім'ї, впевнений — в бізнесі, шановний — в колективі. Нехай струмки успіхів і удач наповнюють річки щастя, ці річки несуть свої води в море благополуччя, а ваш корабель ніколи не покидає його меж.

***

Нашу начальницю, сьогодні ми поспішаємо привітати з днем народження! Адже ви-наша опора. Ми вас дуже поважаємо. І хочемо сказати. Нехай все погане, що було у вашому житті, всі нехай сьогодні зникне. Нехай у вашому серці буде місце тільки для радості. Ми з вами знайомі вже давно, а про вас, нічого поганого сказати не можемо! Адже ви добра людина, хороша начальниця і прекрасна жінка. Нехай усі ваші плани реалізуються у вашому житті зовсім скоро. З іменинами вас. Будьте щасливі. Ваш відданий колектив!

***

Райдужні перспективи з'являються у того, хто цього заслужив працею і цілеспрямованістю... Ви, як шанований усім величезним колективом директор, гідні їх. Цей День народження перегорнув прожитий рік, з цим Вас і вітаємо! Дивіться вперед гордо і впевнено, а колектив підтримає будь-які починання!

***

Від усього нашого колективу, хочемо привітати Вас з днем народження. Бажаємо добробуту, професійної діяльності та особистого життя. Взаєморозуміння і поваги серед співробітників. Завжди правильного і достойного прийняття робочих рішень, яка приведе до стабільного процвітання підприємства.

***

Хорошого і доброго, успішному і шановному начальнику на день народження хочеться побажати з гордістю згадувати минулі перемоги, з доброю надією і впевненістю дивитися в майбутнє і знаходити в ньому непогані перспективи. Нехай життя складається з граней щастя й удачі, хай в діяльності буде маса можливостей для гучних успіхів.

***

Дорога наша начальниця, з днем народження! Ви у нас, ніби богиня на підприємстві. Мудро і вміло керуйте усіма кадрами і справами. Можете вчасно вирішити будь-які питання. Ми захоплюємося вами і любимо вас. Без вас наш офіс був би не таким привабливим і затишним.

***

Ми Вас сьогодні хочемо привітати, шановний наш, і побажати Вам щастя і здоров'я. Нехай Ваш ентузіазм не згасає, а удача ніколи не залишає у відповідальних і важливих справах. Бажаємо Вам сили духу і припливу бадьорості кожен день. Будьте міцним, як справжній кава, і мудрим, як справжній філософ. Натхнення вам, дорогий наш, і відмінного стану душі!

***

Ви для нас не просто начальник, ви — унікальний покровитель для кожного співробітника, тому в цей особливий для вас день, ми хотіли б сказати особливі слова. Ми хочемо, щоб зірка, загоревшаяся в день вашого народження, вела вас по всій безмежній дорозі життя – надією, вірою і любов'ю. Нехай ця провідна зірка допоможе вам на всіх життєвих дорогах, своїм світлом надихає на добрі справи і допомагаючи впоратися з труднощами. З днем народження, начальник!

***

У це світле свято дня народження хочемо побажати вам не тільки успіху у будь-яких починаннях і постійно зростаючого достатку. Але також довгих років життя, бадьорості і молодості душі і міцної родини.

***

Нашого дорогого начальника, чоловіка, який знає, в чому запорука успіху і як привести команду до мети, вітаємо з днем народження. Для Вас бажаємо вигоди в будь-якій справі, перемоги в будь-якому змаганні, удачі на кожному старті і добробуту в кожному дні життя.

***

З днем народження! Бажаю радості, творчих злетів, підкорення крутих вершин, незмінного успіху! Бажаю надійних людей навколо, міцних нервів і спокійних вихідних, незабутніх подорожей і справжнього сімейного щастя!

***

Наша улюблена і дорога начальниця, хочемо від імені всього колективу сердечно привітати вас з днем народження. Ми бажаємо вам успіхів у такій нелегкій роботі, жіночого щастя, міцного здоров'я і любові. Нехай удача супроводжує вас у всіх починаннях і переслідує протягом усього життя. Спасибі вам за всю ту ласку, яку ви нам даруєте, за ту увагу, яку надаєте завжди. Ви дуже терпляча керівниця, але в той же самий час і вимоглива. Ми хочемо привітати вас зі святом і побажати виконання всіх бажань і реалізації всіх запланованих ідей. Ми дивимося на вас і розуміємо, що хорошими керівниками можуть бути не тільки чоловіки. Такі прекрасні жінки теж прекрасно справляються з обов'язками.

***

Для прекрасного начальника і золотого людини в день народження хочеться бажати багато всього доброго, світлого і прекрасного, але в першу чергу я Вам побажаю самого необхідного — здоров'я, миру, щастя душі, любові серця, удачі долі та достатку життя. А всього іншого ви неодмінно досягнете. З днем народження. Нехай робота не відбирає сили, а лише примножує рівень Ваших успіхів.

***

У цей святковий день хочеться побажати вам, щоб щастя завжди було бажаним гостем у Вашому домі, щоб всі негаразди та проблеми проходили повз, щоб а в житті Вас супроводжували тільки удача і гарний настрій!

***

Сьогодні ми зібралися для того, щоб привітати нашу нову начальницю з днем народження. Дорога (ім'я, по батькові), нам дуже подобається працювати під вашим керівництвом. Запевняємо вас, все не так складно, як вам здається. Просто це легке хвилювання, яке скоро відбудеться. Сьогодні ваш день народження, який ви повинні відзначити, як слід, тому, що потім у вас буде дуже багато роботи. Ми вам бажаємо терпіння і удачі. Повірте, вони вам знадобляться. Бажаємо вам безмежного щастя, здоров'я і любові. Нехай здійсняться всі ваші бажання, а удача не відпускає вас ніколи. Ми завжди готові надати вам будь-яку допомогу, підтримку або просто поговорити. Ми віримо в те, що під вашим керівництвом компанія буде розвиватися в правильному напрямку.

***

Від усієї душі поспішаю привітати найкращу начальницю, яку тільки можна відшукати! Нехай Ваша краса все так же колір і радує оточуючих, а посмішка світлом на обличчі висвітлює шлях і допомагає досягати поставлені цілі.

***

Джерело: happyb.com.ua

Коментарі

  1. Привет, я просто хочу сказать всем, что я получил ссуду в размере 1000000,00 долларов от инвестиционной программы ссуды мистера Бена и на 100% законный контакт по электронной почте: 247officedept@gmail.com или напишите ему на WhatsApp + 1-989-394-3740 . если вы ищете 100% финансирование по низкой ставке 2% взамен.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар