Найкращі привітання з днем народження чоловікові


Найкращі привітання з днем народження чоловікові

З днем народження! Бажаю міцного здоров'я, щирої любові, невимірного щастя, не піддаються підрахунку щасливих миттєвостей, везіння з удачею як супутників життя, блискучої кар'єри, добрих людей і добрих вчинків, а також багато радості і яскравих моментів, які роблять твоє життя неповторною!

***

Дорогий іменинник! В день твого народження від усього серця бажаємо, Щоб зелений "мерседес" твого життя легко і щасливо віз тебе по життю, долаючи всі перешкоди і труднощі, щоб дорога йшла по квітучому саду і щоб поруч були всі ті, у кому ти потребуєш. За твоє благополуччя і успіх!

***

Вітаю і хочу побажати — хай з приходом нового віку життя змінюється тільки на краще, даруючи нові враження, радість і позитив. А молодечий запал та чудовий настрій нехай ніколи не покидають!

***

З днем народження! Хотілося б побажати грошей найзеленіших, другу половинку найвірнішу, діток самих щирих, здоров'я самого міцного, будинки самого великого, роботу найулюбленішу. Коротше, всього того, без чого життя не мало б сенсу.

***

У цей святковий день дозвольте нам привітати Вас з надбавкою. Хоч року — не найприємніше, що може додатися, але нехай в комплекті з ними виявиться крепчайшее здоров'я, карколомне щастя, Богом послане благополуччя і відмінний настрій.

***

Побажаю тобі, чоловік дорогою, щоб серце співало у тебе хіп-хоп та рок-н-рол, коли з тобою поруч я. Бажаю тобі, моє щастя, щоб з настанням весни ти опинився біля своїх почуттів у владі, тобі бажаю я всіх благ, бажаю світ врятувати. Бажаю тобі сотні разів себе в світі знайти. Нехай день народження заводний тебе закрутить знову, подарує радість і успіх, надію, віру і любов!

***

Бажаю, щоб в тебе завжди було чим оттопырить штани!

***

Одного разу цей день подарував нам благородного і надійного людини! Бажаємо, щоб був повний енергії, новини отримував тільки приємні, серце любило, а друзі допомагали.

***

Ось і настав цей день. В небі дуже яскраво світять зірки. Вже закінчився день, а значить і закінчився твій день народження. Гості вже роз'їхалися. Порожні подарункові коробки валяються в сторонці. Стоїш ти такий сумний і спустошений, що мені дуже сумно на тебе дивитися. На мій превеликий жаль, тобі важко відволікти від сумних думок. Ти, напевно, думаєш, що день народження сумне свято. Я з цим згодна. Але, це зовсім не означає, що треба ось так брати і засмучуватися. Все в житті колись минає. Ось так проходять один рік за іншим, люди стають старше. З цим нічого не можна вдіяти. Я дуже сподіваюся, що в тебе завжди все буде добре. Бажаю тобі у всьому, чим би ти не займався успіху.

***

Вітаю з днем народження! Бажаю прекрасного життя, і нехай на кожному повороті завжди зустрічаються чудові події. Бажаю масу приводів для радості та міцного здоров'я! Нехай кожен ранок буде щасливим і сонячним.

***

Ці привітання для самого прекрасного і чудового чоловіка в світі – для тебе! Ніколи не сумнівайся у своїх силах, будь щасливим, оточений любов'ю і турботою рідних і близьких людей людиною. Нехай у тебе все вийде як треба, а для цього я побажаю лише трохи удачі і вірного напряму. Ні пуху, ні пера!

***

З днем народження! Шлю тобі свої щирі вітання і побажання. Простого, чоловічого, справжнього щастя. Щоб був будинок, де люблять і чекають, цікава та прибуткова робота, вірний друг поруч і незламна віра у власні сили.

***

З днем народження. Красивіше Аполлона, сильніше Геркулеса, ти розумний і прекрасний, залишилося побажати тобі величезної й постійної успіху, високих хвиль успіху, щастя і кохання в твоєму морі. Будь завжди здоровий і крут, оптимістичний і задоволений життям.

***

Нехай в цей чудовий день збудеться твоє найзаповітніше бажання. Від себе хочу побажати блискучих перемог, люблячу другу половинку і взаємної любові.

***

Дорогий іменинник, попереду у тебе багато щасливих років - нехай вони будуть наповнені новими амбітними цілями, любов'ю близьких і визнанням оточуючих! Здоров'я тобі, позитиву і радості навколо, а головне — довголіття, щоб встигнути насолодитися цими радощами! — Своїми словами привітання

***

Бажаю в цей день прекрасний, щоб Погода була шикарною. Сім'ю, багатство, великий будинок, Сміються діти в ньому. Дружині – ромашкове поле, А для тебе – «капусти» море. Ще я в цей можу вам побажати, Щоб на роботу в 5 ранку не треба було вставати І щоб на свято День Народження Чудесним було настрій!

***

У день народження бажаю, щоб все було на «відмінно». Щоб якщо кар'єра — успішна, якщо зарплата — то пристойна, якщо друзі, то вірні, якщо родина міцна. Якщо коньяк — то з витримкою, якщо автомобіль вищого класу, якщо на відпочинок — то самий активний. Нехай синій птах удачі кружляє біля тебе!

***

Ось і настав ще одне свято, якого всі так довго чекали. Якщо чесно, кожен рік відбувається ось так. І зараз ми зібралися на твоєму святі саме для того, щоб допомогти тобі провести твій свято найкращим чином. Знаючи те, що ти зовсім би не зміг зовсім впоратися, ми все ж вирішили тобі у всьому допомогти. І зараз я збираюся подарувати тобі свій подарунок, який для тебе має бути дуже приємним. І наостанок, коли вже настане час тебе покидати, мені треба буде сказати тобі кілька корисних слів, які забути тобі зовсім не потрібно буде. Головне в цьому житті завжди думати добре і правильно. Може бути, тобі не завжди буде так легко приймати рішення, але впоратися з цим тобі потрібно буде постаратися в будь-якому випадку. І нехай удача завжди буде на твоєму боці, тому що тобі насправді вона так сильно потрібна.

***

Ось і настав день твого народження! Хочу тобі побажати здійснення твоїх мрій, бадьорості й оптимізму на кожен день, щоб у твоєму домі завжди було тепло, світло і радісно, щоб тебе вдома чекали

***

Самого прекрасного чоловіка хочу привітати з днем народження! Побажати в цей день можна всього і багато. Традиційно бажаю здоров'я, щастя і добра — але, це для початку, а додати хочеться, щоб завжди з тобою поруч була кохана жінка, діти радували, а в родині панувала тільки гармонія і взаєморозуміння. Будь завжди щасливий!

***

Вітаємо з днем народження, бажаємо вам всіх благ. Нехай гроші самі стрибають в кишені, і вистачає на закордонні поїздки сил. Нехай не зраджує вас везіння, удача буде вам вірна. Нехай кожен день, не тільки в день народження, збирається весела компанія у вашого столу.

***

З черговим прожитим роком і новим майбутнім! Продовжуй заряджати своєю енергією і вчинками всіх навколо, радуй новими успіхами, дивуй щедрістю і чуйністю і залишайся такою ж прекрасною формі як сьогодні! З Днем Народження!

***

Бажаємо тобі самого головного — обов'язково будь щасливий! Люби свою прекрасну обраницю і дітей, живи з задоволенням, йди у всіх справах до перемоги. Насолоджуйся кожним неповторним прекрасною миттю життя і нехай у тебе завжди буде вдосталь сил і можливостей для здійснення всіх бажань!

***

Життя подібно швидкісного потягу – летить на всіх парах! І я хочу побажати тобі в твій день народження, щоб ти не робив поспішних зупинок. Тому бережи своє дорогоцінне здоров'я, яке так легко втратити, але вкрай складно повернути. Будь завжди затребуваним чоловіком, як в сім'ї, так і на роботі.

***

Ти найдивовижніший і світлий чоловік серед усіх моїх знайомих! З тобою не буває нудно, ти развеселишь навіть мертвого! Таке почуття гумору ще пошукати, адже це важливе якостей для чоловіка! Кажуть, що ЧЮ ознака розуму і ти цього гарне підтвердження! Від усього серця бажаю не втратити життєвий позитив, прагнення домагатися своєї мети з допомогою наполегливої праці, посміхатися, коли йде дощ і плакати тільки від щастя! Бажаю вірних друзів, міцної сім'ї і здійснення всіх мрій! Живи так, щоб ні про що не шкодувати! З Днем Народження!!! Веселого свята!

***

Сьогодні особливий день — день твого народження, тому сьогодні як ніколи хочеться побажати тобі незгасною життєвої енергії, безтурботного щастя, досягнення поставлених цілей, і придбання нових, а так само нескінченного бажання дарувати свою посмішку близьким. З днем народження!

***

В очах коханої потопаючи На тлі висхідного сонця, Ти не журися, в цей ранок на роботу встаючи, А краще встань і подивись в віконце. І ти побачиш – природа тобі посміхається, Птиці солодко співають – все привітати тебе намагаються. В честь свята прийшов І роки життя пішов.

***

У це світле свято іменин прийми найщиріші вітання і благословення! Не знай прикрості і спокуси, недуг і недругів! Взращивай святу віру в себе і в оточуючих! Будь сильним духом і серцем покірливий! Нехай Господь у всьому благоволить тобі!

***

Вітаю з днем народження! Бажаю цілеспрямованості, як кажуть, що людина творець своєї долі. Він отримує те, що заслужив, так нехай у Вашому житті буде більше приємних успіхів і відмінних справ. Виконання бажань і стабільного здоров'я для їх реалізації бажаю.

***

Насмілюся привітати найкращого в світі чоловіка. Побажаю залишатися завжди такими ж позитивними, життєрадісним і світлою людиною! Найшикарніших моментів, найприємніших подій і успішних починань! І нехай все в твоєму житті складеться чудово!

***

З днем народження! Бажаю стрілою мчати до своїх ідей і бажань, горіти вогнем любові і сяяти променями щастя. Будь мужній, відважний, оптимістичний і успішний, дружи з успіхом і будь завжди собою.

***

Мужність — найважливіше якість чоловіки, яке полягає в умінні по-справжньому любити, бути мудрим і міцним духом, умінні бути гідним іншому, і просто людиною з гарячим серцем. Вітаємо з Днем народження, самого мужнього чоловіка на світі! Міцно обіймаємо і даруємо найщиріші та найтепліші побажання удачі, любові, здоров'я, нехай всі плани втілюються в реальність, а праця та наполегливість — приносить хорошу винагороду.

***

Сьогодні, в твій день народження, бажаю завжди бути віртуозним гравцем в життєвій картковій грі. Нехай суперник ніколи не блефує, на руках всі козирі, а карта завжди йде «в масть». Але головне, як би не склався хід гри, завжди зривай банк і ніколи не залишайся «у дурнях».

***

Дорогий чоловік, день народження — це час святкування; Сподіваюся, у вас чудовий день з купою любові і сюрпризів. Нехай ваш день народження дарує вам найкращі спогади до наступного. Я щасливий чоловік, тому що у мене є такий друг. День вашого народження — це момент великої радості для мене. Це день, коли в цей світ прийшов особливий людина. В твій особливий день я хотів би витратити якийсь час, щоб подумати про всі чудові часи, які ми провели разом. Я вдячний за наші пригоди і все, чого ми досягли, як друзі. Чекаю з нетерпінням нових пригод. Я дуже ціную нашу дружбу. Кожен рік я кажу вам те ж саме у ваш день народження, і це звучить так, ніби я не оригінальний. Але ви саме така людина, якою ви є: милий, скромний і турботливий. Сподіваюся, ви ніколи не втомитеся слухати це. В цей особливий день вашого життя, я сподіваюся, ви отримаєте все, що захочете.

***

З величезним задоволенням вітаю з днем народження людини чудових душевних якостей, у великому серці якого знайшлося місце для дуже багатьох! Ми, зі святковим настроєм, хочемо побажати довгого і щасливого життя, повної радісних миттєвостей і приємних вражень!

***

Джерело: wordsguru.co.ua

Коментарі